+31 6-106 73 250 info@fresh-office.nl

Herinrichting en levering ergonomische middelen VBK Utrecht en Amsterdam

Zo verzorgde MCW PROFS het cablemanagement, de herinrichting en de levering van ergonomische middelen door MCW PROFS gedurende de afgelopen 3 jaar bij VBK Utrecht en Amsterdam.

Herkent u de wirwar aan kabels onder uw werkplek? Niet alleen ziet het er ongeordend uit, ook belemmert het u en collega’s in hun werkzaamheden. Het creëert stofnesten, zorgt voor onnodige uitval van computers en netwerken, werkt kortsluiting en daarmee brandgevaar in de hand en zorgt voor het verlies van data en functionele arbeidstijd! Door de toepassing van vele, noodzakelijke, elektronische apparatuur lijkt deze “kabelspaghetti” haast onvermijdelijk. Maar dat hoeft niet!

 

Door uitgevoerd MCW PROFS cablemanagement:

  1. Ordent u de kabels onder uw werkplek. Hierdoor wordt een betere werksituatie en  meer visuele rust gecreëerd.
  2. Kunnen ICT-medewerkers professioneler en sneller hun werk doen, wat de kwaliteit en prestaties van uw apparatuur en netwerk ten goede komt.
  3. Schoonmakers kunnen sneller en beter werken, volgens het schoonmaakconvenant, wat kosten reduceert.
  4. Brandgevaar voor u en medehuurders wordt vermeden, evenals verlies van data en functionele arbeid.
  5. Verhuisbewegingen kunnen sneller en efficiënter plaatsvinden en struikelgevaar behoort tot het verleden.

Kortom, met een juiste toepassing van cable management verhoogt u de efficiency binnen uw organisatie, werkt actief mee aan de RI & E, zorgt voor een prettigere klimaatbeheersing en een verbeterde Ergonomische omgeving.

Tevens adviseren wij op het gebied van kantoorinrichting, herinrichting, Second Life meubilair, werkplekbeheer en AV-middelen.

Graag maken wij een afspraak met u om kennis te maken om de samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.