+31 6-106 73 250 info@fresh-office.nl

Over ons

Ons team bestaat uit enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken.

Samen met onze Kennispartners zijn wij inmiddels flink gegroeid.

Bouwen aan de toekomst

Belangrijk voor mij is dat ik iets doe wat er echt toe doet, faciliteren, het helpen van mensen. Individuen bij elkaar brengen, en dan zien wat er ontstaat. Dol op mooie producten, die qua vormgeving en werkzaamheid uitstekend op elkaar zijn afgestemd.

De combinatie van diensten en producten die wij adviseren, aanbieden, leveren en installeren is geregeld een uitdagende puzzel. Door te werken met ‘gezond verstand’ en wij steeds op zoek gaan naar een andere oplossing kom je altijd tot een mooi afgerond project!

Waarbij we de toekomst niet vergeten: als namelijk 1 maal de basis is gelegd bij een bedrijf is een uitbreiding, aanpassing of upgrade eenvoudiger te realiseren.

Belangrijke lessen die ikzelf heb geleerd om Fresh-Office naar een volgende groeifase te helpen: structuur, processen veranderen en bovenal in gesprek blijven met medewerkers en kennispartners. Belangrijk om een scherp en gebalanceerd team om je heen te hebben en te houden om zodoende effectief te blijven en die trots zijn op wat we iedere dag creëren: een prettige, veilige en schone werkomgeving waar je volop energie van krijgt.

Ik probeer de mensen in mijn omgeving te inspireren, te begeleiden en om ze te laten werken volgens de Fresh-Office visie. Op naar de toekomst!

Marc Glashouwer

Marc Glashouwer

Marc Glashouwer

Eigenaar van Fresh-Office, Enthousiast vakman, positief, adviseur

Een team met gepassioneerde facilitaire dienstverleners

De kracht van Fresh-Office is dan ook:
mensen die hun vak verstaan én die de klant verstaan!