+31 6-106 73 250 info@fresh-office.nl

 

 

New Office

 

 

Veilige en moderne werkplek

De werkplek is ongelofelijk in beweging. Sterker nog: deze is lang niet altijd meer op kantoor. Een ontwikkeling die met corona in een stroomversnelling raakte, maar natuurlijk niet nieuw is. Nieuwe werkwijzen en technologie worden opeens snel geadopteerd. Zoom calls, de cloud en samen op afstand in bestanden werken.

Maar ben jij er ook klaar voor?

Is jouw office ‘The New Office’?

Het nieuwe kantoor, het nieuwe werken, thuis, op afstand of in de Cloud knelt soms ook. Wat als het scherm weer bevriest door slechte verbinding, het thuiskantoor toch wel erg krap blijkt of de communicatie toch niet zo soepel loopt?

Fresh-Office gelooft dat de nieuwe manier van werken een blijvertje is, dus helpen we je graag deze problemen op te lossen.

Coronaproof kantoor

We blijven werken op kantoor. Dat werkt namelijk prettig en kan, óók met een pandemie, helemaal veilig. Daarbij helpen wij je. Wij adviseren bedrijven bij het inrichten van een kantoor waar prettig en veilig gewerkt wordt, ook in coronatijd. Bovendien hebben wij alles in huis om dat kantoor werkelijkheid te maken. We adviseren je dus niet alleen; we realiseren het ook. Tot en met alle praktische zaken en accessoires aan toe. Van desinfectiezuilen, plexiglas- afscheidingen en werkplekken met voldoende afstand ertussen. Dit doen we zonder dat de ‘ziel’ uit je kantoor verdwijnt, want een prettige werkplek is altijd ons uitgangspunt.

 

Meeting rooms en ‘The New Office’

Natuurlijk is er nog steeds een hoop te bespreken. Vergaderingen, brainstormen, creatieve sessies, we blijven gewoon samenwerken. The New Office faciliteert dat optimaal. Allereerst door veilige en goed geventileerde ruimtes op kantoor, waarin het maximumaantal mensen duidelijk is aangegeven. Maar ook goede communicatiemiddelen en IT zijn van groot belang. Zo kun je tenslotte effectief samenwerken op afstand. Bij de inrichting van jouw moderne werkplek houden wij rekening met al deze factoren. We ontzorgen totaal en houden rekening met elk detail.

Is jouw werkplek ‘The New Office’?

Hoe toekomstklaar is jouw werkplek? Kunnen je mensen effectief thuiswerken, is kantoor een veilige en effectieve werkplek? En welke ontwikkelingen zitten er nog aan te komen? Wij wisselen er graag met je over van gedachten en zijn benieuwd naar jouw ideeën. Laten we daarom eens kennismaken. Vul je gegevens in en we maken een afspraak.