+31 6-106 73 250 info@fresh-office.nl

Enkele reviews

Wat zegt men over Fresh-Office

Bij O2 Accountants Ede waren wij op zoek naar een nieuwe, frisse werkomgeving. Door o.a een bedrijfsovername dienden er extra werkplekken gecreëerd te worden, de stoffering vernieuwd en was de wens om de centrale hal en de  wat saaie garderobe meer bij de kantoren te betrekken.

Door een complete metamorfose van de ruimtes rondom de keuken, toiletgroep en kapstokruimte heeft Fresh-Office door ontwerp en levering van een onder meer een custom made verrijdbare coffee table er op een uitstekende wijze voor gezorgd dat onze mensen in een meer open en prettige werkomgeving kunnen samenwerken.  De centrale hal wordt nu gebruikt voor kort overleg in huiselijke sfeer. Tevens is de baliefunctie in ere hersteld!

Daarnaast is het Cablemanagement op en rondom de werkplekken tot in de puntjes verzorgd!

Wij zijn zeer goed begeleid en geadviseerd door Fresh-Office, en zeer tevreden over het eindresultaat.

Hans Liefrink

O2 Accountants

“Marc heb ik leren kennen als meewerkend (mede)directeur/eigenaar van Montagepartners. Hij heeft met zijn mensen diverse kantoorruimtes voor ons ingericht, waarbij ons werkconcept (Veldhoen) op zeer professionele wijze is toegepast. Bij alle opdrachten gaf hij met zijn mensen blijk van een zeer goede interactie tussen opdrachtgever en uitvoerder(s).”

Wim Verhaak

Voorzitter Cliënten Werk en Inkomen, Lekstroom

“Onlangs ben ik in contact gekomen met Fresh-Office. Tijdens een goede voorlichting naar de mogelijkheden heb ik mijn werkplek laten aanpassen. Door deze aanpassingen is mijn werkplek en werkhouding sterk verbeterd!

Doordat ik bijvoorbeeld mijn beeldscherm in alle standen kan draaien, kunnen klanten makkelijk meekijken indien gewenst. Ook alle bedrading is keurig weggewerkt waardoor er nog beter overzicht is. Ik merk dagelijks de voordelen van de aanpassingen die Fresh-Office heeft aangebracht, een absolute aanrader!”

Sander Streur

Eigenaar ProRent Autoverhuur