+31 6-106 73 250 info@fresh-office.nl

Samenwerking met kennispartners

Fresh-Office werkt samen met diverse goede kennispartners: bedrijven met een bijzondere specialisatie die geregeld in gezet worden gedurende projecten van Fresh-Office.

Mondial Movers

Wat wij doen:

De Mondial VSN verhuizingen is een modern verhuisbedrijf gevestigd in het midden van het land. Mondial VSN Verhuizingen is een toonaangevende speler op het gebied van particuliere verhuizingen, zakelijke verhuizingen, inboedel –en archiefopslag en facilitaire diensten. kwaliteit en flexibiliteit zijn de kernwaardes van het verhuisbedrijf. Dit blijkt ook uit het lidmaatschap bij de Erkende verhuizers.

Samenwerking:

Fresh-Office is de partner die Mondial VSN Verhuizingen ondersteunt op het gebied van cablemanagement en overige hardware gerelateerde ICT oplossingen. Dit zowel in mankracht als in materiaal.

mondial-movers.nl

Switchs

Wat wij doen:

Switchs is een creatief projectmanagementbureau voor het begeleiden van huisvestingstrajecten.

Er komt veel kijken bij het laten bouwen, verbouwen of renoveren van een kantoor of winkelruimte. Dat weten wij als geen ander.

Maar hoe pak je dat creatief, efficiënt en kostenbesparend aan? En hoe maak je nu de juiste keuzes.

Wij bedenken een goed plan dat past bij uw wensen, randvoorwaarden en budget. Wij zoeken de juiste partijen en overleggen en stemmen altijd in samenhang af. We coördineren en zorgen er voor dat uw huisvesting op de afgesproken dag, volgens het afgesproken plan wordt opgeleverd.

switchs.nl

Kemker ICT Groep

Wat wij doen:

Effectief, Slimmer en Veiliger en uiteraard een werkend systeem. Dit is waar wij als u ICT Partner naar streven. U wilt uw hoofd niet breken over uw e-mail, beveiliging van uw computers, opslag van uw bestanden, telefonie, hardware en wachtwoorden. Daarom nemen wij het u uit handen. Maar wij zijn niet zomaar techneuten. Wij vertalen ICT naar begrijpelijke taal en blijven op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen door middel van training en opleidingen. Wij zijn op de hoogte van de ICT van morgen. Hierdoor krijgt u het beste advies en weet u waar u aan toe bent.

Samenwerking:

Waar Fresh-Office de werkplekverhuizingen doen, de werkplekken opbouwen en monteren, helpen wij u de volgende stap te maken in ICT.

kemker-ict.nl

De Hoop Massage Praktijk

Wat wij doen:

Bedrijfsmassage is een bijzonder effectieve manier van ondersteuning voor bedrijven, met als doel; het voorkomen en verhelpen van stress- en werkgerelateerde klachten. Wanneer mensen goed in hun vel zitten presteren ze beter en zal ziekteverzuim afnemen. Door toenemende prestatiedruk en werkdruk is het van belang dat u op het werk mogelijkheden aanbiedt om uw medewerkers gezond, gemotiveerd en fit te houden. Bedrijfsmassage ontstresst in de dagelijkse hectiek, zorgt voor een prettige werksfeer en stimuleert lichaam en geest.

Het bedrijfsmassagepakket van MPDH bestaat uit Stoelmassage, Specialisatie, Stoelmassage en Tafelmassage. Deze zijn zowel preventief als bij bestaande klachten effectief inzetbaar. Bedrijfsmassage is eenvoudig op de werkplek uit te voeren.

Het aanbieden van bedrijfsmassages heeft ook fiscale voordelen.

Samenwerking:

Fresh-Office is de partner die bedrijfsmassage kan aanbieden.

massagepraktijkdehoop.nl

Akoestiekvisie

Wat wij doen:

Akoestiekvisie en Fresh Office hebben een vruchtbare samenwerking op het gebied van pragmatische akoestische oplossingen.
Binnen het “Look and Feel” concept van een bedrijf of instelling significante oplossingen aandragen waardoor mensen veel prettiger en rustiger kunnen werken in een ruimte.
Uiteraard binnen de mogelijkheden en beschikbare budgetten!

Samenwerking:

Het is gebleken dat in grote kantoortuinen mensen vaak hinder en last van elkaar hebben door geluidsoverlast.

Door het toevoegen van zachte absorberende materialen wordt het veel rustiger en werken mensen veel prettiger.

Iedere gewenste visual is mogelijk om te printen met vooraf een 3D presentatie.

Akoestiekvisie en Fresh -Office…..een mooie combi!

akoestiekvisie.nl

Powernetworks

Wat wij doen:

Wij leveren en installeren alles wat met elektra, wifi, telefonie, netwerken en domotica te maken heeft. Dit doen wij zowel voor thuis, als voor een kantoor, retail of bedrijfsruimte aan huis.

Samenwerking:

Fresh-Office is een geduldige en flexibele partij waarmee het erg fijn samenwerken is.

powernetworks.nl