+31 6-106 73 250 info@fresh-office.nl

 

 

Cablemanagement &
Kantoorinrichting

 

 

Smetteloze en strakke werkplek

Dat een goed werkomgeving vooral een attractieve werkomgeving is, blijkt uit het belang Cablemanagement en een strakke kantoorinrichting. Spaghetti van datakabels, losliggende stroomsnoeren en stekkerdozen helpen daar niet bij en sporen werknemers ook niet aan om zelf hun werkplek strak en opgeruimd te houden. Tijd dus voor goede Cablemanagement.

Fresh-Office zorgt voor een maatwerkoplossing voor losse kabels. Wij houden tenslotte niet van losse eindjes, niet in onze projecten en ook niet op jouw bureau. Dat vraagt allereerst om maatwerk. Daarvoor gaan we om tafel met HR, je IT-beheerder en iedereen die nodig is om tot strakke werkplekken te komen. Dit werken we uit per afdeling of zelfs per werkplek.

Voordelen Cablemanagement

Bij een moderne werkplek zijn al die losse eindjes niet nodig. Kabels beperk je eenvoudig tot een minimum en voor zover wel nodig, werk je ze netjes weg. Daarvoor hebben wij mooie standaardoplossingen.
Als wij dat goed doen, levert dat jou de volgende voordelen op:

  • Verminderd storingen
  • Hogere productiviteit
  • Veilige werkomgeving
  • Schoonmaak is eenvoudiger
  • Apparatuur gaat langer mee
  • Professionaliseert de uitstraling

Dat laatste is misschien wel de belangrijkste reden om Cablemanagement aan te pakken. Losse kabels zien er zo geïmproviseerd uit. Dat is niet de uitstraling die je naar je medewerkers of klanten wilt hebben.

Oplossing binnen handbereik

Meteen werk maken van Cablemanagement? Vraag dan direct hieronder een kosteloze IT-demo aan. Dan laten wij je zien hoe jouw smetteloze werk eruit kan zien. Benader je ons voor een verhuizing, nieuw kantoormeubilair of een andere dienst? Dan leveren wij vanzelfsprekend een strakke werkplek op en maken we ook graag afspraken over Cablemanagement.