+31 6-106 73 250 info@fresh-office.nl

Projecten

In de afgelopen jaren is Fresh-Office betrokken geweest bij de meest uiteenlopende projecten. Hiervan houden wij u graag op de hoogte. Volg alle Fresh-Office ontwikkelingen op de voet en laat u verleiden door onze creatieve denk- en werkwijze. Bij ons krijgt u het beste deskundige advies en begeleiding van uw interne of externe kantoorverhuizing.

Volg hier onze recente projecten.

Interne- en externe verhuizingen

Bedrijfsverhuizingen zijn complex. Planning en ervaring zijn cruciaal. Daarom zijn de kennis en ervaring van Fresh-Office precies wat je nodig hebt.

Een gedegen verhuisplan is de basis voor elke interne- en externe bedrijfsverhuizing.

Zo is voor jou en voor ons duidelijk wie wat wanneer doet. Daarbij nemen wij zowel het organisatorische aspect als de daadwerkelijke verhuizing voor onze rekening. Alles is dus goed geregeld…

Cablemanagement

Dat een goede werkomgeving vooral een attractieve werkomgeving is, blijkt uit het belang Cablemanagement en een strakke kantoorinrichting. Spaghetti van datakabels, losliggende stroomsnoeren en stekkerdozen helpen daar niet bij en sporen werknemers ook niet aan om zelf hun werkplek strak en opgeruimd te houden.

Tijd dus voor goede Cablemanagement…

New Office

De werkplek is ongelofelijk in beweging. Sterker nog: deze is lang niet altijd meer op kantoor. Een ontwikkeling die met corona in een stroomversnelling raakte, maar natuurlijk niet nieuw is. Nieuwe werkwijzen en technologie worden opeens snel geadopteerd. Zoom Calls, de Cloud en samen op afstand in bestanden werken.

Maar ben jij er ook klaar voor?

Is jouw office ‘The New Office’?

Werkplekadvisering

Tegenwoordig werken we veel meer flexibel, zowel thuis of op kantoor. Nadeel hiervan is dat er meer gebruikt wordt gemaakt van ander zitmeubilair en van een ander bureau. 

De specialisten van Fresh-Office geven individueel voorlichting betreffende gebruik van werkplek en bureaustoel. Mogelijkheden, instellingen en uitleg over werkgerelateerde klachten en hoe die te voorkomen of hiermee om te gaan. Op deze manier is iedereen zelf in staat na de voorlichting deze ergonomisch in te stellen…