+31 6-106 73 250 info@fresh-office.nl

 

 

Specialistische meubelmontage

 

 

Specialistische meubelmontage

Het deskundig inhuizen en het de– en monteren van kantoormeubilair beheerst MCW PROFS door jarenlange ervaring als geen ander. Met name op het gebied van planning, uitvoering en kostenbeheersing.

Door duidelijke afspraken vooraf, tussentijdse evaluatie en eventuele bijsturing zorgen wij voor een correcte voortgang van ieder project. Ook eventuele externe facturen worden door onze specialisten op deskundige wijze gemanaged en gecommuniceerd richting opdrachtgever.

Creëren van stimulerende werksfeer

Goed opgeleide monteurs, neutrale bedrijfskleding, de juiste gereedschappen en diverse inhuismaterialen dragen bij aan een stimulerende werksfeer. Tevens werken ze mee aan een zorgeloze uitvoering van de werkzaamheden, zowel bij nieuw leveringen alsmede bij service werkzaamheden, aan bestaand meubilair.

Tevens verzorgd MCW PROFS Handyman Services die ingezet kunnen worden bij o.a. het plaatsen van interieurs, het ophangen van whiteboards, flatscreens en raambekleding.

Inzet van de medewerkers van MCW PROFS draagt bij aan de perfecte afronding van uw project zodat u zich bezig kan houden met uw business!